De beste wasmanden met 3 vakken (Top 8 van 2024) - klerenwassen.nl (2024)

Met een wasmand met 3 vakken kan je direct je was sorteren. Wel zo handig, want dit scheelt tijd tijdens het wassen zelf. Daarnaast heeft zo’n wasmand een grote inhoud, wat je prima voor meerdere mensen kan gebruiken. Op zoek naar een goede wasmand met 3 vakken? Hier hebben we de beste voor je op een rij gezet. Hierbij hebben we gekeken naar de specificaties, reviews en prijs-kwaliteitsverhouding.

JASC Wasmand 3 Vakken

Bekijk deze wasmand bij bol.com ›

We beginnen deze lijst met de JASC 3-vaks wasmand. Het is een stijlvolle zwarte wasmand met houten poten. Het is prettig dat deze net iets van de grond staat, hierdoor wordt de was niet nat wanneer je bijvoorbeeld de wasmand neerzet in de badkamer.

Verder kan je eenvoudig de vakken per stuk loshalen. Met het handige hangsysteem heb je bovendien snel het wasvak weer terug op zijn plaats. Ook niet onbelangrijk, naast stijlvol zorgt zwarte Oxford stof ervoor dat vlekken niet snel zichtbaar zijn.

Afmetingen: 68 x 76 x 40 cm
Merk: JASC
Materiaal: Bamboe & Oxford
Inhoud: 128 L
Prijs: € 50,-

Positieve gebruikerservaringen
Drievaks hangsysteem
Stof is vuilafstotend
✅ Lichte bamboe poten

Songmics wasmand met 3 vakken

Bekijk deze wasmand bij bol.com ›

Als tweede deze mooie bamboe wasmand van Songmics. Er zijn verschillende bamboe wasmanden op de markt, maar deze heeft een waszak met drie vakken. Er past maar liefst 150 liter in de wasmand en hij heeft de afmetingen 62 x 41,5 x 63 cm.

Hij beschikt over een handige deksel, zodat de was niet in het zicht ligt. De deksel is voorzien van een clipsysteem, hierdoor kan je hem er gemakkelijk afhalen als je de was gaat doen. Hij is robuust en stevig, je kan hem tot maar liefst 25 kg belasten.

Afmetingen: 62 x 41,5 x 63 cm
Merk: Songmics
Materiaal: Bamboe
Inhoud: 150 L
Prijs: € 50,-

Stevige wasmand van bamboe
Deksel met clipsysteem
Belastbaar tot 25 kg
✅ Uitneembar waszak van 150 liter

MIRI Wasmand – Bamboe 105L

Bekijk deze wasmand bij bol.com ›

Deze Miri wasmand heeft drie vakken die zo z’n eigen kleur hebben. Hierdoor hou je ze makkelijk uit elkaar, en het staat ook nog eens leuk. De vakken zijn gemaakt van polyester met een waterafstotende coating. Hierdoor kan je er prima vochtige was in doen.

Als je de was wilt gaan doen kan je de vakken gemakkelijk los maken dankzij het klittenband. Ze hebben handvatten zodat je ze kunt optillen. Aan de achterkant van de waszakken zit een opbergvak voor wasmiddel of andere spullen die je bij de was wilt houden. Het frame is stevig en gemaakt van bamboe, als je hem niet gebruikt is deze 3 vakken wasmand opvouwbaar.

Afmetingen: 69 x 39 x 63 cm
Merk: Miri
Materiaal: Polyester, bamboe
Inhoud: 105 L
Prijs: € 55,-

Opvouwbare wasmand met 3 vakken
✅ 100% water- en vuilafstotend

✅ Waszakken eenvoudig los te maken d.m.v. klittenband

Nancy’s Island Pond Handgeweven 143L Wasmand

Bekijk deze wasmand bij bol.com ›

Ook deze Nancy’s wasmand met 3 vakken is een eyecatcher. De handgeweven synthetische rotanstaat in elk interieur, zeker door de verschillende kleuren keuze. Hij beschikt over drie waszakken, die onafhankelijk van elkaar verwijderbaar zijn. Met de handvatten neem je ze gemakkelijk mee.

De wasmand is heeft een grote inhoud en weegt ongeveer 5 kg, maar dankzij de vier wieltjes is hij gemakkelijk verplaatsbaar. Op de gewenste locatie zet je hem op de rem. Deze mooie wasmand is ook als opbergmand te gebruiken.

Afmetingen: 66 x 35 x 60,5 cm
Merk: Nancy’s
Materiaal: Kunststof, metaal, katoen
Inhoud: 143 L
Prijs: € 100,-

Handgeweven rotan wasmand
3 onafhankelijke compartimenten

Verschillende kleuren
Makkelijk te verplaatsen

Acaza Mobiele Wassorteerder met 3 Vakken

Bekijk deze wasmand bij bol.com ›

Ook deze Acaza wasmand is makkelijk te verplaatsen dankzij de vier wieltjes. Hij beschikt over een simpel design helemaal afgewerkt in het wit of zwart. De wasmand heeft 3 ruime, apart verwijderbare waszakken van 44 liter voor een berg was. Wel zo praktisch!

Hij is gemaakt van metaal en polyester, heeft een hoogte 81,5 cm, en is 77 cm breed. Hij heeft een stevige constructie, de zakken vallen niet van het frame als ze gevuld zijn. De reviews zijn erg positief. Zo is hij makkelijk in elkaar te zetten en gaat hij lang mee dankzij het goede materiaal.

Afmetingen: 77 x 41 x 81 cm
Merk: Acaza
Materiaal: Metaal, Polyester
Inhoud: 132 L
Prijs: € 40,-

✅ Positieve reviews
✅ 3 onafhankelijke compartimenten
✅ Volledig afgewerkt in het zwart of wit
Makkelijk te verplaatsen

Acaza Grote Wassorteerder met 3 Vakken

Bekijk deze wasmand bij bol.com ›

Hetzelfde merk, Acaza, heeft ook nog een andere mooie, goede wasmand met 3 vakken. Toch te groot? Hij is ook te koop in de versie met 2 vakken. Het stof heeft een mooie grijze kleur, dat samen met het gebruik van bamboe hout voor een elegante look zorgt.

De afmetingen van deze wassorteerder met 3 vakken zijn 68,5 cm breed, 99,5 cm hoog en 38,5 cm diep. Er past maar liefst 180 liter inhoud in, genoeg dus voor een meerder persoonshuishouden. De 3 compartimenten zijn helaas niet afneembaar.

Afmetingen: 38,5 x 99,5 x 82,5 cm
Merk: Acaza
Materiaal: Bamboe, stof
Inhoud: 180 L
Prijs: € 55,-

Elegante look
Verschillende formaten

Lichte constructie
Compartimenten niet afneembaar

Sens Design Wasmanden met deksel

Bekijk deze wasmand bij bol.com ›

Of wordt het deze Sens Design 3 vaks wasmand? Hij is niet breed, maar gaat juist de hoogte in. Hij is multifunctioneel, want je kan hem voor verschillende gebruiken. De was, maar ook schone handdoeken of andere bad gerelateerde spullen. Dankzij de luchtgaatjes komt er frisse lucht bij.

De wasmand heeft drie manden, waarvan één grote aan de onderkant en twee kleinere manden aan de bovenkant. Deze twee kleinere manden zijn afneembaar en kunnen eventueel aan de muur bevestigd worden. Dankzij de wieltjes is de wasbox ook nog eens makkelijk verplaatsbaar.

Afmetingen: 44 x 33 x 74 cm
Merk: Sens Design
Materiaal: Polypropyleen
Inhoud: 60 L
Prijs: € 70,-

Multifunctionele wasmand
Drie manden, 2 afneembaar

Makkelijk te verplaatsen
Luchtgaatjes handig met vochtige was

TecTake wasmand triple

Bekijk deze wasmand bij bol.com › Bekijk deze wasmand bij FonQ ›

Als laatste hebben we nog een goede Tecktake wasmand uitgekozen. Hij heeft drie waszakken waar duidelijk de verschillende soorten was op aangegeven staan. Zo houd je de verschillende wassen makkelijk gescheiden. Uiteraard met handige draagriemen op het verplaatsen eenvoudiger te maken.

De waszakken zijn gemaakt van polyester en het frame is gemaakt van licht, roestvrij aluminium. Om hem af te sluiten beschikt hij over netafdekking met trekbandsluiting. Wil je de wasmand met drie vakken niet gebruiken? Dan is hij in te klappen en compact op te bergen.

Afmetingen: 65 x 37,5 x 56,5 cm
Merk: TecTake
Materiaal: Aluminium, polyester
Inhoud: 100 L
Prijs: € 45,-

Licht, roestvrij aluminium frame
Netafdekking met trekbandsluiting

3 onafhankelijke compartimenten
Eenvoudig op te bergen

De beste wasmanden met 3 vakken (Top 8 van 2024) - klerenwassen.nl (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Reed Wilderman

Last Updated:

Views: 6089

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Reed Wilderman

Birthday: 1992-06-14

Address: 998 Estell Village, Lake Oscarberg, SD 48713-6877

Phone: +21813267449721

Job: Technology Engineer

Hobby: Swimming, Do it yourself, Beekeeping, Lapidary, Cosplaying, Hiking, Graffiti

Introduction: My name is Reed Wilderman, I am a faithful, bright, lucky, adventurous, lively, rich, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.